Carrasco compleet afgemaakt nu transfer naar de woestijn nakend is: "Geen voetballer, maar een geldwolf!" Sport
Carrasco compleet afgemaakt nu transfer naar de woestijn nakend is: "Geen voetballer, maar een geldwolf!"
Sport

Carrasco compleet afgemaakt nu transfer naar de woestijn nakend is: "Geen voetballer, maar een geldwolf!"

Rode Duivel Yannick Carrasco (29) staat op het punt om Spanje te verruilen voor Saudi-Arabië. Nog eentje, horen we jullie denken. Inderdaad, nog eentje! Op alle niveaus zou er een deal zijn over de transfer van Carrasco naar Al-Shabab. Een deal die bij de fans maar op weinig begrip kan rekenen…

Een paar maanden geleden was er nog sprake van een transfer naar FC Barcelona, maar die deal ging niet door. Nu zoekt Carrasco dus zijn heil in de woestijn, net zoals een pak andere (top)voetballers. Carrasco zelf had zijn zinnen al gezet op een transfer en de interesse van Al-Shabab kwam dan ook als geroepen.

Tweede 'miljoenentransfer'

Het is al de tweede keer dat Carrasco een ‘miljoenentransfer’ kan verzilveren. In 2018 verhuisde hij al eens naar China, waar hij volgens goed ingelichte bronnen ongeveer 250.000 euro per week binnen harkte. Wat zijn loon in Saudi-Arabië precies gaat zijn, is nog niet geweten, maar dat het nóg hoger zal liggen dan in China, is een feit. Neem nu Jordan Henderson, die Liverpool verliet voor Al-Ettifaq. Hij is een speler we op hetzelfde ‘niveau’ als Carrasco kunnen plaatsen en hij verdient ongeveer 750.000 euro per week. Hallo!

"Een geldwolf!"

De overstap van de Rode Duivel naar Al-Shabab kan echter op weinig begrip rekenen bij de Atletico-fans en voetbalfans in het algemeen. Het is immers al de tweede keer dat hij de Spaanse club én het Europese voetbal de rug toekeert. Iemand op de social media zei: “Dit is geen voetballer, maar een geldwolf!” Iemand anders reageerde: “Echte voetballers zijn dol op de geur van gras, Carrasco houdt enkel van de geur van geld!” Het zal Carrasco zelf en zijn spaarrekening allemaal worst wezen…

(Intropic: Instagram)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties