Cercle Brugge verslaat zwalpend Genk met 1-0 Sport
Cercle Brugge verslaat zwalpend Genk met 1-0
Sport

Cercle Brugge verslaat zwalpend Genk met 1-0

KRC Genk is op de dool. De Limburgers verloren met 1-0 op het veld van Cercle Brugge. Voor blauw-wit is het al de vijfde nederlaag in zes competitiewedstrijden. Genk ziet zo de top van het klassement steeds verder weglopen.

De meegereisde Genk-fans zagen hoe Cercle de beste start nam. De Bruggelingen zagen dat in de zeventiende minuut resulteren in een doelpunt toen Bart Buysse de bal via het been van Kara voorbij doelman Van Hout trapte. Genk kon pas in het laatste kwartier van de eerste periode iets terugdoen, maar scoren lukte niet. Monrose wrong de beste kans knullig de nek om.

Na de pauze kwam Genk meer opzetten, maar echte kansen kwamen er nauwelijks. Blauw-wit kreeg geen strafschop na hands van Cornelis en zag een doelpunt van Fabien Camus afgekeurd wegens buitenspel. Mario Been gooide Ilombe Mboyo nog in de strijd, maar ook die kon het tij niet keren. Het bleef zo bij 1-0.

ToMas, Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties