Chadli mist ook oefenduel tegen Japan Sport
Chadli mist ook oefenduel tegen Japan
Sport

Chadli mist ook oefenduel tegen Japan

Nacer Chadli speelt dinsdag niet mee in de oefeninterland tegen Japan. De middenvelder van Tottenham raakt niet op tijd hersteld van zijn dijblessure. Om dezelfde reden was hij er donderdag al niet bij tegen Colombia (0-2).

Bondscoach Marc Wilmots hoopt wel Daniel Van Buyten te recupereren. De centrale verdediger van Bayern München ontbrak in het Koning Boudewijnstadion wegens griepverschijnselen. "Daniel is door zijn ziekte helemaal leeg, maar het is wachten tot maandag om te zien of hij hersteld raakt", vertelde Wilmots vrijdag. "Als Daniel 100 procent is, is hij titularis."

Individueel programma

Chadli voelt nog steeds hinder. "Hij volgt een individueel programma maar we nemen geen risico's. Hij zal niet spelen." De bondscoach laste vrijdag in Neerpede een pittige training van anderhalf uur in voor de internationals die donderdagavond niet of weinig in actie kwamen.

Ook basisspelers Kevin De Bruyne en Simon Mignolet namen deel aan de oefenstonde. Voor de andere Duivels stond er recuperatie op het programma. Ze namen ook een reclamefilmpje op. Tegen Japan wil Marc Wilmots zijn sterkst mogelijke elftal tussen de lijnen brengen. "Het doel is deze wedstrijd heel serieus op te pakken en te winnen."

Belga, beeld PhotoNews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties