Clijsters dubbelt met Bob Bryan op Flushing Meadows Sport
Clijsters dubbelt met Bob Bryan op Flushing Meadows
Sport

Clijsters dubbelt met Bob Bryan op Flushing Meadows

Kim Clijsters, ook in het enkel- en dubbeltoernooi (met Kirsten Flipkens) actief, neemt op het US Open deel aan het gemengd dubbel met de Amerikaan Bob Bryan. In de eerste ronde nemen ze het op tegen het Amerikaanse paar Irina Falconi en Steve Johnson.

Indien ze zich weten te plaatsen voor de tweede ronde, kunnen ze tegen Mike Bryan uitkomen. De tweelingbroer van Bob dubbelt met de Amerikaanse Lisa Raymond. Zij staan in de eerste ronde tegenover de Russin Ekaterina Makarova en de Braziliaan Bruno Soares.

De Amerikaanse tweelingbroers Bob en Mike Bryan vormen waarschijnlijk het beste dubbelduo in de tennisgeschiedenis. Ze werden olympisch kampioen in Londen (foto onder) en schreven elf Grand Slams op hun naam. Mike werd ook olympisch kampioen in het gemengd dubbel in Londen, met Lisa Raymond. De bronzenmedaillewinnaars van Peking wonnen samen maar liefst 78 toernooien in het ATP-circuit. De 34-jarige broers sluiten ook niet uit dat ze er in Rio de Janeiro in 2016 nog bij zijn.

In het dubbelspel bij de mannen neemt de tweeling het woensdag op tegen Steve Darcis en David Goffin.

Foto in tekst: Mike en Bob Bryan pakten goud in op de Spelen in Londen

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties