Clijsters, Flipkens en Ivanovic op affiche Kim Clijsters Invitational Sport
Clijsters, Flipkens en Ivanovic op affiche Kim Clijsters Invitational
Sport

Clijsters, Flipkens en Ivanovic op affiche Kim Clijsters Invitational

Op woensdag 11 december vindt in het Sportpaleis in Antwerpen de eerste editie plaats van de Kim Clijsters Invitational. "Het wordt een bruisende avond vol toptennis en topentertainment", meldt organisator Golazo vrijdag. Kirsten Flipkens, de Servische Ana Ivanovic en Clijsters zelf (die voor alle duidelijkheid geen comeback maakt) staan er op de affiche.

De allereerste Kim Clijsters Invitational zal plaatsvinden bijna dag op dag een jaar nadat Clijsters in datzelfde Sportpaleis tijdens de Kim's Thank You Games een definitieve streep onder haar carrière trok. "Nu komt Kim opnieuw naar het Sportpaleis", laat Golazo weten. "En ze komt niet alleen. Kim Clijsters Invitational opent met een enkelwedstrijd tussen Ana Ivanovic en Kirsten Flipkens, boezemvriendin van Kim en de nieuwe vaandeldraagster van het Belgische tennis."

Dubbelspel

Na de enkelpartij tussen Flipkens en Ivanovic zal het publiek Clijsters nog eens met een tennisracket in actie kunnen zien in het kader van een gelegenheidsdubbelspel. Aan de overzijde van het net zal Kirsten Flipkens postvatten. De namen van hun beide teamgenoten worden later bekendgemaakt.

Ook de namen van de artiesten die de fans voor, na en tijdens de wedstrijden zullen opzwepen worden binnenkort onthuld. "Eén ding is zeker: het Sportpaleis zal op 11 december in vuur en vlam staan!", klinkt het. Tickets zijn vanaf vandaag/vrijdag te koop via of telefonisch op 070 345 345.

Belga, archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties