Stijn Stijnen vertrekt met 1 miljoen euro

  Club Brugge zal Stijn Stijnen nog twee jaar uitbetalen. Dat zijn de Club en de in opspraak gekomen doelman samen overeengekomen. Door deze afspraak mag Stijnen de deur van de Club achter zich dichtslaan met een “erg aardige” zak centen. De doelman vangt zo nog één miljoen euro bruto. Blauw-zwart wist maandag het contract van […]

 

Club Brugge zal Stijn Stijnen nog twee jaar uitbetalen. Dat zijn de Club en de in opspraak gekomen doelman samen overeengekomen. Door deze afspraak mag Stijnen de deur van de Club achter zich dichtslaan met een “erg aardige” zak centen.
De doelman vangt zo nog één miljoen euro bruto. Blauw-zwart wist maandag het contract van de Hasselaar te ontbinden. Volgens een krant van De Persgroep deden beide partijen water bij de wijn. Stijnen had op Jan Breydel nog een contract tot medio 2015. Brugge ging er uiteindelijk op in om de helft van de resterende periode de ‘verrader’ nog uit te betalen.

Topadvocaat Johnny Maeschalck en zijn manager Renée Vandermeersch behartigden de belangen voor Stijnen. Het bestuur van Club Brugge stuurde advocaat Jesse De Preter naar de onderhandelingstafel.

 

Reacties

wpDiscuz