Coach Gadzhiyev: "Anzhi en Genk van zelfde niveau" Sport
Coach Gadzhiyev: "Anzhi en Genk van zelfde niveau"
Sport

Coach Gadzhiyev: "Anzhi en Genk van zelfde niveau"

Voor de wedstrijd tegen Racing Genk is coach Gadzhi Gadzhiyev van Anzhi Makhachkala op zijn hoede, maar tegelijkertijd straalt de Rus ook zelfvertrouwen uit. "Dit zijn duidelijk twee ploegen van een zelfde niveau. Het terreinvoordeel zou wel eens een belangrijke rol kunnen spelen", verklaarde Gadzhiyev woensdag op een persconferentie.

"Genk heeft als thuisploeg uiteraard de meeste ambities, maar wij zijn ook goed voorbereid. Wij hebben net nog een stage in Turkije achter de rug."

Trainerswissel

"Ik heb mijn twijfels over enkele spelers, maar tachtig procent van mijn team van vorige week zal zeker de aftrap nemen. Wij zijn natuurlijk benadeeld omdat onze laatste officiële wedstrijd in competitie al dateert van 12 december 2013. Dus buiten de heenwedstrijd tegen Genk liggen wij al twee maanden stil. Bovendien zal Genk geprikkeld zijn door de trainerswissel. Ik ben echter van oordeel dat die wissel zowel positief als negatief kan uitdraaien. Genk heeft wel het voordeel dat zij over verschillende spelers van hoge klasse beschikken, maar namen wil ik daar uiteraard niet op plakken. Trouwens wij moeten met de ploeg Genk in zijn geheel rekening houden en niet met enkele individuele spelers."

Voor verdediger Gia Grigalava was de persconferentie duidelijk een verplicht nummertje. Hij beperkte zijn bijdrage tot één zinnetje: "Het is meer positief als negatief om in Europa te spelen, daarom is de wedstrijd tegen Genk van groot belang."

Genk en Anzhi bekampen elkaar donderdag in de zestiende finales van de Europa League. De heenwedstrijd eindigde op 0-0.

Foto Belga (coach Gadzhi Gadzhiyev)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties