Comedy keepers...euh scheidsrechters in KRC Genk - KV Kortrijk!  (video) Sport
Comedy keepers...euh scheidsrechters in KRC Genk - KV Kortrijk!  (video)
Sport

Comedy keepers...euh scheidsrechters in KRC Genk - KV Kortrijk! (video)

En hoe scheidsrechter Nicolas Laforge zich in vijf dubieuze fases richting 4e provinciale fluit! De man in het zwart die de match Racing Genk - KV Kortrijk in goede banen moest leiden worstelde vandaag duidelijk met zijn fluit en tekende hierdoor voor enkele betwistbare fases. Na nog geen zestig seconden ballen werd een doelpunt van Teddy Chevalier onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Dat voetbal nog steeds met de voeten en niet de handen gespeeld wordt had onze man in het zwart niet goed begrepen toen een speler van KVK duidelijk de bal met de hand beroerde in de 16, geen strafschop. Iets later ontsnapte Thomas Buffel aan geel toen hij duidelijk solliciteerde naar een kaart door de bal uit de handen van KVK-doelman Keet te tikken. Kabasele dacht echter nog beter te doen en ontsnapte aan rood nadat hij de doorgebroken Chevalier rustig onderuit maaide. Toen onze scheids eindelijk de bal wél eens op de stip legde na een vermeende fout op Buffel, was er dan weer weinig aan de hand. Toen iedereen dacht dat we het dan wel allemaal gehad hadden moest de apotheose nog komen...

Bij deze lanceren we de "spookcorner". Na een fantastische solo van alweer een bedrijvige Chevalier kon de 'Forza Racing' keeper het leer nog net beroeren. De bal dwarrelde hoog in de lucht en een goedgevolgde Stijn De Smet tikte het leer in doel. Op aangeven van de lijnrechter keurde de ref dit geldig doelpunt af en kende in plaats een hoekschop toe. Een erg vreemde beslissing en opnieuw een beschamende vertoning van onze refs op het hoogste niveau. Naar onze bescheiden mening is de man in het zwart klaar om na de winterstop de match KFC Zammel tegen Noordstar in 4e provinciale E op gang te trekken.

Voor de liefhebbers...Forza Racing won de match uiteindelijk met 3-0. Hieronder vindt u alvast de link naar de veel besproken beelden. (JA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties