Compilatie: zo hard kan je falen tijdens het sporten (video) Sport
Compilatie: zo hard kan je falen tijdens het sporten (video)
Sport

Compilatie: zo hard kan je falen tijdens het sporten (video)

Hoe is het mogelijk. Maart is nog maar net begonnen of er is op YouTube al genoeg materiaal te vinden om een compilatie van bijna een kwartier te maken over mensen die echt voor geen meter weten waar ze mee bezig zijn op sportief vlak.

Want in tijden waar internet en smartphones hoogtij vieren, kan je tegenwoordig niet meer op je gemak de grond kussen zonder dat een of andere 'vriend' het online zet nog voor je zelf goed en wel bekomen bent. Toch nog een positief ding is dat je nu wel te zien krijgt wat je dit jaar beter niet uitsteekt op sportief vlak.

Dus zit je omgeving weer te klagen dat je toch wel wat bijgekomen bent en dringend een beetje meer zou moeten gaan sporten, laat ze dan even dit filmpje zien en drink je pintje verder rustig leeg. Want ze zouden toch niet willen dat jij dit ook voor hebt zeker? Nee, natuurlijk niet. En alleen jij weet wat het beste is voor je gezondheid!

Met een grote diversiteit aan sporten vind je in dit filmpje ongetwijfeld wel iéts dat je zal aanspreken. En ook al zijn er beelden bij die niet van dit jaar zijn, de maker compenseert door menig babe als pancarte tussen de verschillende disciplines te gebruiken. Goed gezien en bij dezen is het hem vergeven! (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties