Conor McGregor kondigt zijn pensioen aan, maar de 'nieuwe McGregor' laat zich al zien met spectaculaire K.O. Sport
Conor McGregor kondigt zijn pensioen aan, maar de 'nieuwe McGregor' laat zich al zien met spectaculaire K.O.
Sport

Conor McGregor kondigt zijn pensioen aan, maar de 'nieuwe McGregor' laat zich al zien met spectaculaire K.O.

Triest nieuws voor UFC-fans. Conor McGregor, de levende legende, heeft namelijk zijn pensioen aangekondigd. Hij gaf weinig uitleg bij het verlaten van de vechtsport, maar wellicht zijn er enkele zaken waar hij niet tevreden mee is en daarom besloot hij om vroegtijdig te stoppen.

Al is een comeback of een andere uitdaging met McGregor natuurlijk nooit uitgesloten.

De 'nieuwe Conor McGregor' is er al

Echter moeten fans niet al te lang treuren. Zou zou de opvolger voor McGregor al klaarstaan. Maak namelijk kennis met de jonge Sean O’Malley. Deze Amerikaan van 25 jaar is nog steeds ongeslagen in de UFC en zou volgens kenners de 'next big thing' kunnen worden.

Afgelopen weekend maakte hij gigantisch veel indruk met zijn gevecht tegen Eddie Wineland. Hij vloerde hem redelijk gemakkelijk met een indrukwekkende K.O. Ondanks zijn slungelige uiterlijk barst hij wel van het talent.

Hoewel indrukwekkend ging de prijs voor 'K.O. van het weekend' naar Cody Garbrandt. Eentje waar de UFC-fans ongetwijfeld van smullen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties