Conor McGregor toont op Instagram dat hij hard werkt aan z'n comeback. "Zoiets als een fenomeen!" Sport
Conor McGregor toont op Instagram dat hij hard werkt aan z'n comeback. "Zoiets als een fenomeen!"
Sport

Conor McGregor toont op Instagram dat hij hard werkt aan z'n comeback. "Zoiets als een fenomeen!"

Conor McGregor is zich hard aan het voorbereiden op zijn langverwachte terugkeer in de octagon. De UFC-superster is in de laatste fase van het herstel van de afschuwelijke beenbreuk die hij opliep in zijn gevecht met Dustin Poirier afgelopen juli. McGregor (33) komt steeds dichter bij volledige fitheid, hoewel een terugkeer in de herfst – zoals eerst aangekondigd – onwaarschijnlijk lijkt.

Een fenomeen

De Ier heeft zijn fans op de hoogte gehouden van zijn herstel op sociale media. In een van zijn laatste filmpjes is te zien hoe hij de zware zak bewerkt. Hij ziet er strak uit terwijl hij een aantal technieken en power shots uitvoert. MMA-fans waren er snel bij met commentaar, waarbij een zei: "Comeback seizoen!" Een ander zei: "Grootste comeback in de geschiedenis van de UFC komt eraan."

De voormalige ‘poster boy’ van de UFC nam eerder deze maand een reusachtige stap richting terugkeer toen hij het trappen met zijn linkerbeen hervatte. McGregor deelde onlangs een video van zichzelf waarin hij een zware zak bewerkt met stevige trappen, tot groot genoegen van zijn fans. Het bijschrift luidde: "Zoiets als een fenomeen!"

Ten vroegste december

Grote man van de UFC Dana White onthulde eerder dit jaar aan SunSport dat hij verwachtte dat McGregor in de herfst weer in actie zou komen. Maar nu zegt hij dat een terugkeer er waarschijnlijk ten vroegste in december komt. Toen men White onlangs vroeg waar McGregor's volgende gevecht zal plaatsvinden, zei hij: "Het zal in de kooi zijn.”

"Conor kijkt ernaar uit om eind dit jaar, begin volgend jaar terug te komen” zei hij ook nog. "Als ik met Conor praat, wil Conor vechten. Hij krijgt allerlei aanbiedingen voor filmrollen en al die andere dingen die hij kan gaan doen en geld verdienen. Hij wil niets van dat alles doen. Conor wil vechten!” Hieronder wat filmpjes waar je kan zien hoe hard de Ierse MMA’er aan zijn comeback werkt.




(Bron: The Sun)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties