Courtois: "Uitspraken Mignolet zijn aanval op mij" Sport
Courtois: "Uitspraken Mignolet zijn aanval op mij"
Sport

Courtois: "Uitspraken Mignolet zijn aanval op mij"

"Simon Mignolet moet nederig en respectvol blijven." Met die woorden ontketende nationale doelman Thibaut Courtois eerder deze maand een keepersrel bij de Rode Duivels. De Bilzenaar was niet opgezet met de uitspraken van concurrent Simon Mignolet, die verklaarde dat hij opnieuw de eerste doelman van de Duivels wil worden. Courtois reageert woensdag in Het Nieuwsblad nog eens op de heisa.

"Als iemand zegt dat hij on­terecht uit het doel van de ­Rode Duivels is gezet, zie ik dat als een aanval", klinkt het bij de ­Chelsea-huurling. "Bovendien toont het aan dat je als speler de keuze van de trainer niet ­accepteert en dat je tegelijk geen respect toont voor de ­huidige nummer één."

De Bilzenaar nuanceert zijn uitspraken meteen: "Ik wil niet dat mijn uitspraken zoals de vorige keer verkeerd weergegeven worden", zegt de Rode Duivel. "Toen klonk het alsof ik zei dat Simon geen ambitie mocht tonen, iets wat helemaal niet waar is. Ik begrijp heel goed dat hij de ambitie heeft om uit te groeien tot de nummer één in het Belgische doel, alleen moet je ook respect ­tonen voor degene die wel speelt. Dát heb ik gezegd."

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties