Cristiano Ronaldo: "Ben verdrietig door professionele redenen" Sport
Cristiano Ronaldo: "Ben verdrietig door professionele redenen"
Sport

Cristiano Ronaldo: "Ben verdrietig door professionele redenen"

De Spaanse voetbalwereld is maandag helemaal in de ban van de mogelijke vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De Portugese goalgetter van Real Madrid gaf afgelopen zondag aan "verdrietig te zijn door professionele redenen." Genoeg om half Spanje op zijn kop te zetten.

De Portugese spits scoorde zondag twee keer in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Granada. Opvallend genoeg vierde hij zijn goals in het Santiago Bernabéu niet. Na de match vertelde Ronaldo waarom. "Ik juich niet als ik verdrietig ben en dat was nu het geval", aldus de Portugees. "Het gaat om louter professionele zaken. Bij de club weten ze wat er is. Meer zeg ik er niet over."

Ronaldo beklemtoonde dat het niets te maken heeft met het feit dat hij niet verkozen werd tot 'Beste speler van Europa in het seizoen 2011/2012'. Die eer ging naar Barcelona-middenvelder Andrés Iniesta. Radiozender Cadena Ser weet dat Ronaldo zaterdag al aan Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid, heeft aangegeven dat hij wilt vertrekken.

Ronaldo heeft nog een contract tot 2015 bij de Spaanse landskampioen.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties