Cristiano Ronaldo lijkt op weg naar de WWE: "Ik zou hem sowieso afmaken met een Beast Slam!" Sport
Cristiano Ronaldo lijkt op weg naar de WWE: "Ik zou hem sowieso afmaken met een Beast Slam!"
Sport

Cristiano Ronaldo lijkt op weg naar de WWE: "Ik zou hem sowieso afmaken met een Beast Slam!"

Cristiano Ronaldo zou wel eens een verrassende verschijning kunnen maken in de WWE tijdens hun volgende pay-per-view evenement in Saoedi-Arabië. Volgens AS werkt het worstelbedrijf aan een overeenkomst om de 38-jarige Ronaldo betrokken te krijgen bij hun Crown Jewel-show in Jeddah op 4 november. De precieze aard van zijn betrokkenheid kan alleen maar gespeculeerd worden, maar het wordt begrepen dat Ronaldo een 'grote vergoeding' zou ontvangen als hij akkoord gaat met een deal.

Worstelverslaggever Sean Ross Sapp zei dat de WWE hun kaarten dicht bij de borst hielden nadat ze weigerden te ontkennen dat ze toenadering hadden gezocht tot de voormalige superster van Manchester United en Real Madrid. Hij plaatste op X (voormalig Twitter): "Ik heb WWE gevraagd naar de geruchten over Cristiano Ronaldo, en ze hadden geen antwoord." De nieuwe eigenaren van WWE, Endeavour, die ook UFC bezitten, zouden naar verluidt graag de voetballegende willen aantrekken, vooral gezien zijn populariteit in Saoedi-Arabië na zijn overstap naar Al-Nassr in de Saoedische Pro League vorig jaar.

Niet het eerste voetbalicoon

Hij zou niet het eerste voetbalicoon zijn die een verschijning maakt op een van de shows van het worstelbedrijf. Ronaldo's voormalige manager Jose Mourinho had een kleine cameo op Raw toen WWE in 2007 naar Londen kwam toen hij Chelsea-coach was, en werd daar beledigd door Shane McMahon. Voormalige teamgenoot van CR7 bij Manchester United, Wayne Rooney, sloeg zelfs Wade Barrett tijdens een Raw-show in Manchester in 2015. Elders maakte de Britse zwaargewichtkampioen Tyson Fury een paar verschijningen voor het bedrijf, waaronder een in Saoedi-Arabië in 2019 waar hij worstelde met Braun Strowman.

Andere voetballers die het hebben geprobeerd in het worstelen zijn voormalig Duits doelman Tim Wiese, die tussen 2016 en 2017 in het ontwikkelingssysteem van WWE trainde, voormalig doelman van Crewe, Stuart Tomlinson, die in 2014 optrad in het NXT-programma van het bedrijf onder de ringnaam Hugo Knox, en Jade Gentile, die semi-professioneel worstelde in IJsland voordat ze zich vorig jaar bij NXT voegde. WWE-ster Apollo Crews tipte eerder Ronaldo al voor een carrière in het worstelen nadat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen.

"Ik zou hem verslaan met een Beast Slam!"

Hij vertelde aan Metro: "Eerlijk gezegd, met die mentaliteit om een topatleet in de wereld op dat niveau te zijn, denk ik dat hij het wel goed zou doen. Als je eenmaal begint met het fysieke gedeelte, is dat voor de meeste mensen een ander verhaal. Maar nogmaals, hij is een wereldklasse atleet, dus ik zou het hem niet onderschatten." Eerder reageerde ook ex-voetballer Adebayo Akinfenwa al op een mogelijke verschijning van Ronaldo in de WWE en zei: “Ik zou wel willen vechten tegen hem. Ik denk dat zijn finish-move een ‘siu’ zou zijn, waarbij hij omhoog springt en het dan afmaakt. Maar ik zou hem sowieso verslaan met een ‘beast slam’!”

(Intropic: Instagram en Screen Grab YouTube/WWE)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties