Cristiano Ronaldo stuurt pikante foto's door naar al zijn contacten Sport
Cristiano Ronaldo stuurt pikante foto's door naar al zijn contacten
Sport

Cristiano Ronaldo stuurt pikante foto's door naar al zijn contacten

Cristiano Ronaldo, de Portugese stervoetballer van Real Madrid, is duidelijk niet even handig met zijn nieuwe smartphone als met een bal. Een vrouwelijke fan stuurde hem enkele pikante foto's door, maar in plaats van ze te deleten, stuurde hij ze door naar heel zijn contactenlijst.


Uiteraard staat zijn bloedmooie Russische vriendin en model Irina Shayk ook in die lijst. 'Ronnie' moest dan ook met het schaamrood op de wangen toegeven dat hij een klein foutje had gemaakt. Ondertussen werd de stervoetballer al overstelpt met vragen van zijn vrienden over wie die hete dame was van wie hij foto's had doorgestuurd.

Blijkbaar zou het om een Hollandse gaan die wel heel sexy poseert voor de camera, met een T-shirt met daarop 'Too hot to handle'. De foto's lekten nu toevallig uit door zijn eigen domme schuld, maar we kunnen er wel vanuit gaan dat het Armani-model dagelijks tal van gelijkaardige mailtjes in zijn mailbox krijgt. Vriendin Irina zal dus hoogstwaarschijnlijk niet te zwaar tillen aan dit voorval, tenslotte heeft ze hem toch afgesnoept van klinkende namen als Paris Hilton en Kim Kardashian! (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties