Cristiano Ronaldo vestigt magisch record Sport
Cristiano Ronaldo vestigt magisch record
Sport

Cristiano Ronaldo vestigt magisch record

Na twee opeenvolgende puntendelingen kroop Real Madrid het voorbije weekend met een ruime thuiszege tegen Real Sociedad opnieuw recht in de Primera División. CR7 blonk als vanouds voor de Koninklijke.

Cristiano Ronaldo mag nu al stilaan een legende genoemd worden in Santiago Bernabéu. De Portugees overschreed zaterdag de kaap van de honderd doelpunten voor Real Madrid en had daar slechts 92 wedstrijden voor nodig. Nooit eerder deed iemand beter in de historie van de Primera División.

CR7 begon nochtans eerder 'bescheiden' aan zijn record. In zijn eerste seizoen bij Real Madrid trof hij slechts 26 keer raak. Vorig seizoen liep het veel beter voor de aanvaller en vond hij veertig keer de weg naar doel. In de huidige campagne zit Cristiano Ronaldo intussen aan 35 treffers.

De Portugees is zowel in Santiago Bernabéu als buitenshuis een gevaar. Zo scoorde hij 59 van zijn 101 goals voor eigen volk, maar mogen ook zijn 42 treffers op vreemde bodem gezien worden.

KUGU

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties