Cristiano Ronaldo zeurt over "mission impossible 4" Sport
Cristiano Ronaldo zeurt over "mission impossible 4"
Sport

Cristiano Ronaldo zeurt over "mission impossible 4"

Cristiano Ronaldo was dinsdag niet te spreken over de prestatie van scheidsrechter Frank De Bleeckere. "Dit was mission impossible 4", aldus de sterspeler van Real Madrid na de uitschakeling door Barcelona (het werd 1-1, red) in de halve finales van de Champions League. Het was de vierde keer op korte tijd dat de twee tenoren van het Spaanse voetbal de degens kruisten.

De Koninklijke kwam 0-1 voor, maar De Bleeckere had een fout gezien en keurde de openingstreffer af. "De goal van Higuain was een geldig doelpunt. Het had de wedstrijd kunnen veranderen, maar zo wou de scheidsrechter het niet. Iedereen weet dat Barcelona beschermd wordt. Dat is een
onrechtvaardigheid waar we blijkbaar maar mee moeten leren leven", aldus Ronaldo.

De Belgische arbiter had voorafgaand een fout gezien van de Portugees. "Na een duw van Piqué viel ik op Mascherano. In Engeland ging hij niet liggen, maar hier doet hij zoals iedereen", zeurde Ronaldo verder.

De Bleeckere toonde uiteindelijk zes gele kaarten, waarvan slechts ééntje voor een Real-speler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties