Curlingvrouwen lijken al schreeuwend klaar te komen (video) Sport
Curlingvrouwen lijken al schreeuwend klaar te komen (video)
Sport

Curlingvrouwen lijken al schreeuwend klaar te komen (video)

’t Is een aparte sport, dat curling. Maar best wel leuk, hoor! Zeker als je hoort hoe enthousiast de dames kunnen schreeuwen. Beetje vergelijkbaar met hoe ze zich op een pikante vrijdagavond in bed gedragen.
Curling is niet meteen de populairste sport in onze contreien, maar toch hebben we een Belgisch curlingteam, eentje voor mannen en eentje voor vrouwen. Niet dat we echt uitblinken, maar we doen al mee, en da’s nog steeds belangrijker dan winnen. Soit, misschien is het u ook al opgevallen dat de curler die de steen ‘gooit’ er op los schreeuwt naar de ‘vegers’ zodat die weten hoe ze precies moeten vegen.

Dat schreeuwen gaat er vaak heel hevig aan toe, en als er nu één ding is waar dames in uitblinken, dan is het dat wel. Vinden we helemaal niet erg op zulke momenten, want zo’n hevig vrouwtje in zo’n strak pakje doet wel wat, hoor. Doe zo voort, dames! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties