Cyndel blaast jury weg in America's Got Talent door te 'paaldansen' 20 meter in de lucht Sport
Cyndel blaast jury weg in America's Got Talent door te 'paaldansen' 20 meter in de lucht
Sport

Cyndel blaast jury weg in America's Got Talent door te 'paaldansen' 20 meter in de lucht

Het nieuwste seizoen van America’s Got Talent is volop aan de gang en er passeren geregeld heel wat indrukwekkende acts de revue. Deze keer doen ze de ‘Extreme’-versie waarbij je de ene na de andere levensgevaarlijke stunt op je bord krijgt.

In de laatste aflevering was het vooral een zekere Cyndel Flores die gigantisch veel indruk maakte op de juryleden en het publiek. Deze 23-jarige dame is een 'zwaai paal'-artiest. Je kan het een heel klein beetje vergelijken met een paaldanseres. Alleen is haar paal soms wel 20 meter hoog en deze beklimt ze helemaal tot boven zonder enige beveiliging om daarna enkele atletische kunstjes te doen. Alsof dat nog niet extreem genoeg was, kan de paal blijkbaar ook nog zwaaien.

Cyndel toonde dit nu tijdens haar act voor America's Got Talent en dit terwijl het net ontzettend hard had geregend waardoor de pool gigantisch slipperig was. Levensgevaarlijk zonder beveiliging of vangnet overigens. Een héél bijzondere manier van 'paaldansen' dus op torenhoog niveau, letterlijk en figuurlijk.

Ondanks dat ze twee keer bijna weggleed, liep het wel goed af voor Cyndel. Ze maakte zelfs zoveel indruk dat ze zelfs beloond werd met een 'Golden Buzzer'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties