Dag van nationale rouw: Mickey Mouse verdwijnt uit World Cup (foto) Sport
Dag van nationale rouw: Mickey Mouse verdwijnt uit World Cup (foto)
Sport

Dag van nationale rouw: Mickey Mouse verdwijnt uit World Cup (foto)

Gisteren ook de match tussen Nederland en Mexico gezien? We gunnen het onze noorderburen wel, maar eerlijk gezegd: toch verdomd jammer dat onze favoriete speler uit het tornooi verdwijnt.
We zaten gisteren als echte voetballiefhebbers te kijken hoe de Hollanders bijna uit het tornooi verdwenen dankzij een stevige Mexicaanse ploeg en hun haast onklopbaar sluitstuk Guillermo Ochoa. Een speler die de nodige cool voor de dag kan brengen, enkele fantastische reflexen toonde en die, indien Mexico ver genoeg zou raken, wel eens een stevige concurrent van Courtois voor de trofee van 'beste doelman' had kunnen worden.

Maar nee, hij ligt er uit. Maar vooraleer hem volledig te vergeten, toch even uw aandacht: wie heeft er ook opgemerkt dat zijn outfit gisteren zowat een exacte kopie was van de bekendste muis ter wereld, Mickey Mouse? De witte handschoenen, het rode broekje, rode schoenen, het zwarte truitje en lange zwarte kousen? Vooraleer je ons beschuldigt van overdadig gebruik van hallucinerende middelen: bekijk de onderstaande foto's eens. En net daarom vinden we die nederlaag van Mexico zo jammer: wie in een dergelijke outfit er nog steeds 'cool' kan uitzien, dat zijn echte venten. We hadden het hem gegund, die Ochoa.

Puur om de man een eresaluut te brengen, hopen we dan ook op de Belgen: nog twee matchen winnen en we kunnen de Nederlanders de rekening presenteren. Omdat we best wel fan zijn van deze Mickey Mouse. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties