Darya Klishina, het lekkerste wat het EK atletiek in Zürich ons kon bieden! Sport
Darya Klishina, het lekkerste wat het EK atletiek in Zürich ons kon bieden!
Sport

Darya Klishina, het lekkerste wat het EK atletiek in Zürich ons kon bieden!

Met haar 1m80, 57kg en lange blonde lokken heeft deze Russische verspringster alle aandacht naar zich toe gezogen op het afgelopen EK atletiek.
Qua prestaties sprong deze hinde zich naar een bronzen medaille. Qua looks verpletterde zij echter de concurrentie en Darya Klishina mag zich dan ook terecht dé sensatie van het afgelopen EK atletiek in Zürich noemen. Dat deze passage haar geen windeieren zal leggen is duidelijk. Sponsors als Nike en horlogemerk Seiko waren er als de kippen bij om haar ondertussen als ambassadeur vast te leggen. Omdat je van Red Bull 'vleugels' krijgt en dit best handig kan zijn als verspringster, zijn ook hier de nodige contracten ondertussen getekend en zal ze dit energiedrankje komende jaren promoten. Wie graag nog wat extra foto's van deze ravissante atlete wilt bekijken kan dit doen via Instagram. Met slechts 4100 volgers is dit nog een bescheiden pagina. Verwacht wordt dat het aantal volgers komende maanden wel eens meer dan exponentieel zal stijgen.

In de marge van deze sensatie mogen we misschien niet vergeten te vertellen dat het EK voor het gros van de Belgen erg teleurstellend was. Het vet is duidelijk van de soep. Lichtpuntje was onze jonge zevenkampster Nafi Thiam die als enige atlete met een (bronzen) medaille rond de nek terug het vliegtuig richting ons Belgenlandje opstapte. Hopelijk houdt zij komende jaren het atletiek in België warm zodat ook andere disciplines waaronder het verspringen bij de dames ons scherm blijft halen. (JA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties