David Haye daagt opnieuw gebroeders Klitschko uit Sport
David Haye daagt opnieuw gebroeders Klitschko uit
Sport

David Haye daagt opnieuw gebroeders Klitschko uit

De Britse bokser David Haye is duidelijk niet op zijn mond(stuk) gevallen. Hij heeft de Oekraïense broers Klitschko opnieuw belachelijk gemaakt in de media door Wladimir een watje en Vitali een oude zak te noemen.
Het zit er weer bovenarms op tussen de Brit en de twee Oekraïners. Ondanks dat Haye in juli tijdens een kamp om de WBA-titel nog letterlijk en figuurlijk op zijn bek kreeg van Wladimir, de jongste van de twee, heeft hij nog altijd een even grote mond. In de Duitse krant Die Welt noemde hij Vitali een broekschijter, een oude hond en iemand die thuishoort in een rusthuis. Broer Wladimir moest er ook aan geloven: "Hij deed niets anders dan zich terugtrekken toen ik wou slaan."

Haye gaat normaal binnenkort op pensioen, maar wil dat uitstellen als hij nog eens om een wereldtitel kan vechten tegen één van de twee broers. Zelf verkiest hij de 40-jarige Vitali: "Toon je gezicht als je een echte man bent," daagde Haye uit, "ik wil alles doen om tegen jou te kunnen vechten." De Brit hoopt om het in februari of maart tegen een van de twee Oekraïense reuzen te kunnen opnemen. Hopelijk moet hij weer geen excuses bovenhalen als hij tegen de vlakte gaat. (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties