De Bruyne krijgt 78 minuten bij Chelsea, Chadli scoort voor Tottenham Sport
De Bruyne krijgt 78 minuten bij Chelsea, Chadli scoort voor Tottenham
Sport

De Bruyne krijgt 78 minuten bij Chelsea, Chadli scoort voor Tottenham

Chelsea heeft zich dinsdag geplaatst voor de achtste finales in de Engelse League Cup.

De Londenaars, met Kevin De Bruyne (foto boven) eens aan de aftrap, haalden het in de derde ronde met 0-2 op het veld van derdeklasser Swindon Town. De Bruyne pakte uit met enkele acties totdat hij in de 78ste minuut naar de kant werd gehaald door José Mourinho. Eden Hazard werd gespaard en zat in de tribune. Bij Chelsea viel de Nederlander Marco van Ginkel geblesseerd uit.

Aston Villa, zonder de geblesseerde Christian Benteke, verloor op eigen veld met zware 0-4 cijfers van Tottenham Hotspur. Jan Vertonghen startte als enige Belg in de basis. Nacer Chadli kwam na 73 minuten het veld op en scoorde iets minder dan een kwartier later zijn eerste doelpunt in het Tottenham-shirt. Moussa Dembélé mocht het laatste halfuur meespelen bij de Spurs.

Manchester City, zonder aanvoerder Vincent Kompany, haalde op eigen veld zwaar uit tegen tweedeklasser Wigan Athletic (5-0), tegenstander van Zulte Waregem in de Europa League. Dedryck Boyata mocht nog eens aan de aftrap verschijnen en speelde de hele wedstrijd.

Everton out

Everton is uitgeschakeld na 2-1 verlies tegen Fulham. Romelu Lukaku verscheen aan de aftrap, terwijl Kevin Mirallas op de bank startte. Mirallas kwam na 80 minuten het veld op, maar ook hij kwam niet meer tot scoren.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties