De goal van de week (video)

Momenteel wordt er niet veel meer gevoetbald en dat is eraan te zien. De heren van Tvgolo maken voorlopig geen top tien van mooiste doelpunten meer, nochtans een vaste waarde in onze Sports Break. Geen tien om onze nummer een uit te kiezen dus gingen we maar zelf op zoek naar het mooiste doelpunt van […]

Momenteel wordt er niet veel meer gevoetbald en dat is eraan te zien. De heren van Tvgolo maken voorlopig geen top tien van mooiste doelpunten meer, nochtans een vaste waarde in onze Sports Break. Geen tien om onze nummer een uit te kiezen dus gingen we maar zelf op zoek naar het mooiste doelpunt van de week. We kwamen uit bij deze van Cristiano Ronaldo.

Veel ploegen nemen tegenwoordig deel aan internationale tornooitjes. Zo bekampte Standard zopas Twente en Fenerbahçe op de Iris Cup in Brussel en neemt Anderlecht het op het Guadiana-tornooi in Faro eerstdaags op tegen het Benfica van Axel Witsel.

Real Madrid trok naar de VS en speelde er de 2011 World Football Challenge. Daarin nam het het op tegen het LA Galaxy van die andere ex-Manchester United-superflankspeler, David Beckham.

Fast Ronnie dribbelde zich tijdens die wedstrijd behendig een weg doorheen de LA-verdediging en schoof dan droog met links in de verste winkelhaak. Een absolute parel van een doelpunt. En dat vond ook Ronaldo, die zichzelf na de match dan ook niet onverdiend verwende met een kwartier langer onder de zonnebank. (PhPa)

Reacties

wpDiscuz