De grappigste voetbalmomenten van 2010 (video)

Ook koning voetbal zag in 2010 weer vele opmerkelijke incidenten op zijn velden passeren. Er werd weer naar hartelust theatraal tegen de grond gegaan, benen werden over getrapt, doelpunten op de vreemdste manieren gevierd, fenomenale blunders werden opgetekend enz. Het was bovendien lang strijden voor de titel van koning der missers. De finalisten komen allemaal […]

Ook koning voetbal zag in 2010 weer vele opmerkelijke incidenten op zijn velden passeren.
Er werd weer naar hartelust theatraal tegen de grond gegaan, benen werden over getrapt, doelpunten op de vreemdste manieren gevierd, fenomenale blunders werden opgetekend enz. Het was bovendien lang strijden voor de titel van koning der missers. De finalisten komen allemaal nog eens aan bod in deze video.

Ook de Jupiler League is sterk vertegenwoordigd: Silvio Proto die tijdens de match van Anderlecht op het Lisp werd uitgescholden door een Lierse ballenjongen of Jonathan Legear en Mbark Boussoufa die een Brugse sneeuwballenregen trotseren. Een kleinere rol is weggelegd voor de smoelen van Standardtrainer Dominique D’Onofrio en nogmaals Mbark Boussoufa.

Zet u schrap voor het eerste deel van een compilatie van het beste van 2010. (PhPa)

http://www.youtube.com/watch?v=KKSGN2_BQMg&feature =

Reacties

wpDiscuz