De tien mooiste goals uit de Premier League (video) Sport
De tien mooiste goals uit de Premier League (video)
Sport

De tien mooiste goals uit de Premier League (video)

Over het Kanaal heeft men een selectie gemaakt van de mooiste goals in de Premier League van het voorbije voetbalseizoen. Dit zijn ze.
De vrijschopspecialisten lieten van zich horen dit seizoen. Carlos Tevez (Manchester City) plooide het leer tegen Stoke City op elegante wijze rond een driemansmuur. Loepzuiverder kan je een bal niet het kruis in trappen. Alex (Chelsea) deed het tegen Arsenal nog mooier. Hij poeierde de bal dan weer met de buitenkant van de voet staalhard in het dak van het doel.

Daarmee hebt u meteen onze nummers drie en twee gehad. Op de eerste plaats prijkt volgens ons, met afstand, de omhaal van Wayne Rooney van Manchester United tegen stadsgenoot City.

Stel uw eigen top drie samen, stuur hem ons door en maak kans op een zitje in het Anderlechtbestuur. Tenminste, als de fans er zaterdag in slagen om het huidig regime omver te werpen. (PhPa)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties