De voetbalwereld is officieel gek: Pogba is de duurste voetballer aller tijden Sport
De voetbalwereld is officieel gek: Pogba is de duurste voetballer aller tijden
Sport

De voetbalwereld is officieel gek: Pogba is de duurste voetballer aller tijden

In de voetbalwereld wordt er met miljoenen gesmeten alsof het niets is. Zes jaar geleden stond het hele wereldje op zijn kop toen Cristiano Ronaldo voor maar liefst 94 miljoen euro naar Real Madrid ging. Er was enkel maar ongeloof, al konden sommige mensen het bedrag nog enigszins begrijpen omdat het om de beste voetballer ter wereld ging.

Sindsdien lijkt de voetbalwereld last te hebben van inflatie en verandert de ene na de andere voetballer voor een hallucinant bedrag van club. Zo was Gareth Bale met een transfersom van 100 miljoen euro enkele jaren de duurste voetballer ter wereld. Paul Pogba lost hem echter af. Hij gaat namelijk voor het duizelingwekkende bedrag van 105 miljoen euro van Juventus naar Manchester United. Voor wie nog twijfelde: de voetbalwereld is vanaf nu dus officieel gek geworden.

Het grappigste van deze transfer is dat Paul Pogba tot enkele jaren terug nog bij Manchester United voetbalde, maar werd doorgestuurd wegens 'niet goed genoeg'. Ze hebben dus zonet hun oude speler opnieuw gekocht voor het hoogste bedrag ooit in de voetbalgeschiedenis. Je moet natuurlijk iets doen met je geld. (MG)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties