Defect vliegtuig houdt Standard in Denemarken Sport
Defect vliegtuig houdt Standard in Denemarken
Sport

Defect vliegtuig houdt Standard in Denemarken

Het gaat niet goed met Standard Luik. De Rouches gingen gisteravond met 2-1 onderuit tegen het Deense Esbjerg en prijken met een schamele een op vijftien op een gedeelde laatste plaats in hun Europa League-groep. Tot overmaat van ramp zitten trainer Luzon en de zijnen op dit moment nog vast in Denemarken. De reden: het vliegtuig dat hen terug naar de vurige stede moet brengen, kampt met een defect.

De Standard-delegatie moest normaal vanmiddag de reis naar België aanvatten. Tijdens het taxiën bleek echter dat er een verwarmingstoestel dat tijdens de vlucht ijsvorming op de vleugels tegengaat defect was. Het vliegtuig moest daardoor noodgedwongen aan de grond blijven terwijl men op zoek ging naar een vervangstuk voor het kapotte onderdeel. Dat bleek echter niet in Esbjerg aanwezig te zijn, waardoor de Luikenaars moeten wachten op een nieuw vliegtuig dat met het benodigde vervangstuk vanuit Brussel komt.

Luzon en co zullen dan met dat vliegtuig terug naar ons land reizen, terwijl het defecte vliegtuig in Esbjerg hersteld wordt. Verwacht wordt dat ze rond half acht landen.

Foto Belga: Standard-voorzitter Duchâtelet probeert er intussen het beste van te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties