Devenyns: "Wacht nog op instructies van Bomans" Sport
Devenyns: "Wacht nog op instructies van Bomans"
Sport

Devenyns: "Wacht nog op instructies van Bomans"

Dries Devenyns kwam pas bij de Belgische WK-selectie voor de wegrit van zondag in het Nederlandse Valkenburg nadat Stijn Vandenbergh met een blessure moest afhaken. "Ik wacht nu de instructies van bondscoach Carlo Bomans af om te weten wat van mij zondag verlangd wordt", vertelde Devenyns woensdag in Valkenburg.

"Als hij wil dat ik me wegcijfer voor de rest van de ploeg, is dat voor mij geen probleem. Als hij me vraagt om voor Gilbert te rijden, wil ik dat ook doen, ook al zitten we in verschillende ploegen. Dat is immers niet onze schuld, maar die van de UCI", aldus Devenyns.

In de oorspronkelijke WK-selectie van bondscoach Carlo Bomans was er geen plaats voor Devenyns, die geprikkeld reageerde. "Ik heb geen spijt van mijn uitlatingen vlak na mijn niet-selectie. Ik was zwaar ontgoocheld zoals elke sportman dat zou moeten zijn als hij zich gepasseerd voelt."

"Ik vond dat ik mijn plaats in de ploeg waard was, niet alleen gezien mijn prestaties, maar ook gezien mijn capaciteiten op het parcours van de Cauberg. Daarom blijf ik bij mijn woorden van goed een week geleden. Kritiek kan ook opbouwend werken. Maar nu zand erover en op naar de koers", besloot Devenyns.

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties