Deze mooie meid wil Floyd Mayweather eens goed 'oep zijn bakkes' geven (foto's) Sport
Deze mooie meid wil Floyd Mayweather eens goed 'oep zijn bakkes' geven (foto's)
Sport

Deze mooie meid wil Floyd Mayweather eens goed 'oep zijn bakkes' geven (foto's)

Ronda Rousey is namelijk een beetje boos op Floyd Mayweather. Vorig jaar was ze, als kampioene in MMA voor vrouwen, naast hem genomineerd als beste vechtsporter. Mayweather vroeg zich toen lachend af: “Ronda Rousey, wie is dat?” Alleen maar om de grapjurk uit te hangen en te zeggen dat ze naast hem niet al te veel voorstelt, natuurlijk.

Ronda was toen serieus op haar teentjes getrapt en nu is ze het voorval nog steeds niet vergeten: ze daagt hem uit in de MMA-ring, voor een gevecht zonder regels: “In een bokswedstrijd zou hij mij verslaan”, zo vertelt ze. “Maar ik doe niet aan wedstrijdjes, ik vecht voor mijn leven. In een no-rules gevecht kan ik iedereen op deze planeet verslaan.”

Wij zijn alvast benieuwd of Floyd erop in zal gaan en hoe het gaat aflopen. Naast een begenadigd vechtster, is Ronda Rousey ook een mooie meid. Vorig jaar poseerde ze bijvoorbeeld nog voor Buffalo Jeans: dat en nog andere plaatjes vind je onder. Boven een video van Ronda die een schijngevecht uit haar handschoenen tovert. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties