Deze stripsters zijn klaar voor het gevecht van de eeuw (foto's) Sport
Deze stripsters zijn klaar voor het gevecht van de eeuw (foto's)
Sport

Deze stripsters zijn klaar voor het gevecht van de eeuw (foto's)

De langverwachte clash tussen de profboksers Floyd Mayweather Jr. en Manny Pacquiao is bijna zover. Het duel tussen beide superkampioenen waarover al vijf jaar wordt gesproken, vindt op 2 mei plaats in Las Vegas en deze stripclub is er al helemaal klaar voor.

De nummer 1 stripclub in New York namelijk Rick's Cabaret zal op 2 mei volledig in het teken staan van deze nu al legendarische bokswedstrijd. Volgens een rondvraag bij het personeel, zal Mayweather het gevecht winnen.

'Ik heb hem al persoonlijk mogen ontmoeten. Hij is echt schattig en weet hoe een feestje te bouwen', aldus éen van de stripsters. Op basis van zo'n grondige analyse, zou ik ook al mijn geld wedden op Mayweather. De club houdt zich alvast klaar voor de komst van vele VIP's, aan elke hoek van de club zal een flatscreen ophangen en er is een aangepast menu. Onderstaande stripsters zullen in deze outfit de VIP's alvast een uppercut bezorgen in hun broek. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties