In deze wedstrijd gebeurde een voetbalmirakel (video) Sport
In deze wedstrijd gebeurde een voetbalmirakel (video)

Het zal wellicht nooit meer gebeuren dat we een bericht maken over de Engelse vijfde klasse, maar vandaag maken we een uitzondering. In de wedstrijd tussen Barrow en Tranmere Rovers gebeurde namelijk een waar voetbalmirakel. De thuisploeg Barrow stond in de 90ste minuut op een 3-1 voorsprong, de drie punten zijn dan al vlotjes binnen zou je denken. In deze wedstrijd verliep het echter anders. In een zinderend slot maakten de bezoekers namelijk nog drie goals in de extra tijd. In de 95ste minuut werd het mirakel voltrokken met de goal voor de 3-4. Je moet het filmpje zien om het mirakel te geloven. (MG)