"Dit geeft ons zelfvertrouwen" Sport
"Dit geeft ons zelfvertrouwen"
Sport

"Dit geeft ons zelfvertrouwen"

Met het Champions League-duel tegen Chelsea (komende dinsdag, red) in het vooruitzicht won Racing Genk zaterdagavond een spektakelstuk op Jan Breydel. Club Brugge werd gevloerd: 4-5. Coach Mario Been was ondanks de vier tegendoelpunten een tevreden man. "Na de 4-2 heb ik een elftal gezien dat wil strijden".

De Nederlander erkent dat het een geweldige wedstrijd voor de neutrale toeschouwer moet zijn geweest. Been geeft ook toe dat hij het na de 4-2 niet echt meer zag zitten. "Dan moet je toegeven dat je er als coach niet zo gek veel meer voor geeft." Zijn jongens bleven echter strijden.

De oefenmeester noemt de onverwachte zege dan ook een heuse opsteker met het oog op dinsdag. "We hebben immers een groep met zoveel potentie en kwaliteit."

Eerste hattrick

Kevin De Bruyne nam een hoofdrol voor zijn rekening in de fantastische topper. Het goudhaantje maakte zijn eerste hattrick (wel geen zuivere) bij de grote jongens. "Ik had voorspeld dat dit een open match zou worden. Bij de 4-2 laat je het ofwel hangen ofwel ga je er nog eens voor. We hebben het op mentaliteit afgemaakt. Dit geeft ons zelfvertrouwen voor de volgende wedstrijden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties