Dit had beter de videoclip voor "Call me maybe" geweest!

07/06/2012 - 11:52

Iedereen kent intussen de wereldhit van de Canadese zangeres C.R. Jepsen wel. Er hoort een melig clipje bij, maar een handvol lekkere meiden maakte daar nu hun eigen versie van.

Het nummer “Call me maybe” is zo populair dat zelfs president Obama er zich aan waagt om zijn eigenste versie te zingen. Bij het nummer hoort natuurlijk ook een videoclip, eentje dat bijna 100 miljoen keer bekeken werd op YouTube. Carly ziet een goedgebouwde kerel het gras afrijden en onmiddellijk teisteren vlinders haar buik. Verliefd kijkt ze toe hoe hij aan zijn auto werkt en om hem constant in de gaten te houden, gaat ze buiten de auto wassen. En net wanneer Carly denkt dat ze zijn telefoonnummer krijgt, blijkt de kerel een homo te zijn.

Dan zijn er de Miami Dolphins, een American Footballteam. Zij hebben natuurlijk hun eigen cheerleaders, en dat zijn traditioneel knappe grieten. Zij deden onlangs een fotoshoot voor hun kalender van 2013. En daar hoorde ook een clipje bij, op de muziek van “Call me maybe”. Voor wie het origineel wil zien: die vind je onderaan. (SL)Facebook comments