Dit is het coolste WK-gadget: je eigen tribune

  Toeters, bellen, pruiken, schmink, belachelijke hoedjes en nog veel belachelijkere hoedjes: het WK-virus houdt het land in de ban maar uitblinken in een origineel WK-gerelateerd product is de laatste dagen zo zeldzaam als een dag zonder koninklijke ambras in dat ene paleisje in Laken. En toch! Dit is nu eens wél cool: je eigen […]

 

Toeters, bellen, pruiken, schmink, belachelijke hoedjes en nog veel belachelijkere hoedjes: het WK-virus houdt het land in de ban maar uitblinken in een origineel WK-gerelateerd product is de laatste dagen zo zeldzaam als een dag zonder koninklijke ambras in dat ene paleisje in Laken. En toch!
Dit is nu eens wél cool: je eigen persoonlijke spionkoptribune in huis. Of het nu 8 sympathieke of schone deernes moeten zijn, laten we aan jou over maar scoren doe je met dit hebbedingetje zeker. Knutselaars én leveranciers van dienst zijn de mannen van www.tribuneathome.be , alwaar ze de bestellingen amper kunnen volgen. “Klopt”, aldus Jan Jacobs van het gelijknamige bedrijf. “Onze mini-tribunes scoren goed, en de vraag is enorm momenteel. Wie er nog eentje nu per direct wil, moet er echt snel bij zijn. We hebben er nog een paar op stock, en er blijven bestellingen binnen lopen. En het WK duurt hopelijk nog wel even voor onze jongens, maw: het is zijn investering waard.”

Voor een goed begrip: de minder Belgisch-getinte fans hoeven niet te wanhopen want de mannen van www.tribuneathome.be kunnen tailormade gelijk welke land-, of clubkleurencombinatie aan. Wat maakt dat je daar nu ook al voor minder dan 1000 euro terecht kan voor je eigen persoonlijke mini Cristal Arena, Sclessin, Bosuil of Wembley.

Zelf een kijkje nemen? Dat kan hier

Reacties

wpDiscuz