Is dit het meest sexy shirt? Sport
Is dit het meest sexy shirt?
Sport

Is dit het meest sexy shirt?

Elk jaar stellen enkele voetbal-nitwits zich de vraag welk het meest sexy shirtje is. Voor ons een eenvoudige vraag, want elk shirtje waar Kate Upton in paradeert, is sowieso extreem übergeil.
Maar soit, het moet van een echte club zijn, dus voelen we ons geroepen om het systeem nog een keer een welgemikte loeier in zijn kloten te verkopen. Vergeet dus maar dat oranje-gele shirt van Barcelona dat gewoon pijn aan de ogen doet. Vergeet ook maar dat Belgisch vod, want sinds de speech van Albert kunnen we maar weinig sympathie opbrengen voor een staat waar z'n koning een deel van z'n kiezers vergelijkt met de nazi's. Nee, wij hebben nood aan een shirt met ballen, met glorie, met een wij-gevoel… Het shirt dat David zou dragen wanneer hij Goliath in de prak duvelt.

Het team dat die gevoelens dit seizoen allemaal bundelde is ongetwijfeld Celtic Glasgow. De rebelse Schotten versloegen het grote Barcelona, hebben een schare fans die elke wedstrijd de tegenstand naar huis zingen, spelen met een nationale - Schotse - trots waar we in Vlaanderen alleen maar jaloers op kunnen zijn en dat hun shirtsponsor een biermerk is - die niet 'Heineken' heet - maakt het plaatje compleet. Het groen-witte thuisshirt kent al iedereen, wij kiezen voor het zo mogelijk nog coolere zwarte uit-uniform.

En ja, door dit totaal over het hoofd gezien ploegske aan de selectie toe te voegen, kunnen we onze collega's van nr10.be, die braafjes voor het Rode Duivels-vod gaan, en de Hollandse organisator een extra kloot aftrekken, wat onze zaak alleen maar rechtvaardigt!

Dus, wat te doen: kopieer dit stukje tekst: Celtic Glasgow Shirt Uit 2012-2013 en plak het onderaan het formulier op deze site. De Schotten en andere venten met ballen zullen u dankbaar zijn! (KA)

Dit is het shirt:

En waarom we die fans van Celtic zo kunnen appreciëren, dat zie je in onderstaande video:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties