Dit is wat de duurste transfer ooit in de Premier League - Enzo Fernandez - gaat verdienen per seconde Sport
Dit is wat de duurste transfer ooit in de Premier League - Enzo Fernandez - gaat verdienen per seconde
Sport

Dit is wat de duurste transfer ooit in de Premier League - Enzo Fernandez - gaat verdienen per seconde

Voetbalclub Chelsea heeft de afgelopen tijd werkelijk met geld gesmeten als het aankomt op transfers. Todd Boehly, de schatrijke eigenaar van de club, wil zijn ploegje snel weer zien stijgen in aanzien en in het klassement en graaft diep in zijn portefeuille. Een van de nieuwe spelers is zelfs de duurste transfer ooit in de Premier League. Aan Enzo Fernandez hangt namelijk een prijskaartje van maar liefst 121 miljoen euro.

De Argentijn schoot naar het sterrendom tijdens het afgelopen WK in Qatar, waar hij gekroond werd tot ‘Beste Belofte’, en verzilverde daarmee zijn lucratieve transfer van Benfica naar Chelsea. De Londense club gaf de afgelopen transferperiode trouwens maar liefst 325 miljoen euro uit. Meer dan alle clubs uit de andere vier grote Europese voetbalcompetities samen.

Dit is wat de duurste transfer ooit in de Premier League - Enzo Fernandez - gaat verdienen per seconde

Volgens de Italiaanse sportjournalist Nicolò Schira, doorgaans een betrouwbare bron, gaat Fernandez bij Chelsea 10 miljoen euro per jaar verdienen, waarmee hij de op zeven na best betaalde speler op de loonlijst van de Engelse club wordt. En dat bedrag is bijna exact evenveel dan wat Benfica destijds aan River Plate betaalde om de Argentijn naar Portugal te halen.

Wat verdient Enzo Fernandez per seconde bij Chelsea? 

Onze Argentijnse vriend gaat dus in Londen op een jaar meer verdienen dat wat de meesten onder ons in een gans leven bij elkaar gesprokkeld krijgen. Het leven is niet eerlijk. Maar kom, laat ons niet te lang snotteren en even uitrekenen wat Fernandez per minuut en zelfs per seconde gaat binnenrijven bij Chelsea. En ja, automatisch begin je dan weer te snotteren…

Per jaar: € 10.000.000

Per maand: € 833.333,33

Per week: € 192.307,69

Per dag: € 27.394,26

Per uur: € 1.141,55

Per seconde: € 0,32

(opgelet, bedragen in de afbeelding hieronder zijn in pond)

(Intropic: BSR Agency)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties