Dit moet wel de meest illegale sport ooit zijn (video) Sport
Dit moet wel de meest illegale sport ooit zijn (video)
Sport

Dit moet wel de meest illegale sport ooit zijn (video)

Ja, we zetten deze kerel z'n halsbrekende toeren met plezier onder de noemer sport. Want naast het nodige klim -en klauterwerk komt er ook een hele hoop spring -en loopvermogen bij te kijken.

In, waar dacht u, Rusland besloot een kerel om zwartrijden naar een nieuw niveau qua illegaliteit te brengen. En ja, die grave gasten die achteraan een wagon gaan hangen en zo wat meerijden, die kennen we al. Da's ook zooooo 2012 om dat te doen. De nieuwste trend is op het dak lopen van een rijdend spoorvoertuig naar keuze.

Deze demonstratie toont hoe je te werk kan gaan. Maar mogen we toch vragen, met klem, om dit niet maar dan ook niét zelf te doen? We begrijpen dat een trein -of metrorit soms lang kan duren. Maar je gaat heus niet sneller op je bestemming geraken door op 't dak te gaan lopen. 't Kan misschien wel een aangename variant zijn op de met zweet gelardeerde zitjes, maar toch.

Benieuwd hoe die gek z'n nek niet heeft gebroken? Klik dan maar eens op play: (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties