Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads Sport
Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads
Sport

Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads

Fast And Furious Crossroads is een game gebaseerd op de populaire film serie Fast and The Furious. De gebeurtenissen van de game Crossroads, spelen zich af na The Fate Of The Furious. In de game sta je voornamelijk in de schoenen van Vienna, een jonge vrouw die vroeger gek was op straatracen. Zij duikt onder in Barcelona en is niet meer van plan om te racen. Vienna beschikt over een eigen coole garage en of dat niet genoeg is, houdt ze enorm veel van muscle cars. Vienna wordt bijgestaan door haar vriendin die bijzonder goed is met hacken, haar naam is Cam.

De volledige story mode van Fast And Furious Crossroads, duurt 3,5 uur. Dat is niet super lang, maar gelukkig zijn er een paar mooie momenten in de game die je dat echte Fast-film gevoel geven. Wij hebben de top 3 spectaculaire momenten hieronder op een rijtje gezet. Er zitten paar spoilers in dit artikel, dus wees gewaarschuwd!

Street race met een spannende politie achtervolging

De Street Race-scene is één van de epische momenten van deze game. Je racet niet voor vermaak, maar om een goede vriend te helpen. Deze vriend heeft namelijk een grote schuld die hij moet afbetalen aan de Tadakhul (de Original Highway Robbers). Nadat je klaar bent met racen moet je ontsnappen aan de politie wat een epische achtervolging is. Wat dit zo speciaal maakt is dat jij niet alleen vlucht voor de politie, maar de overige racers vluchten met je mee. Een grote achtervolging zorgt voor veel politieauto’s. De politie doet er alles aan om je te omsingelen, maar gelukkig kan je nog altijd je nitro boost gebruiken om een voorsprong te creëren, wat goed werkt helemaal in de straten van Barcelona.

Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads

Trein Heist

De trein heist in Fast And Furious Crossroads, is ook een vette gebeurtenis. Letty en Don helpen je bij de heist, en je kan hier ook als de populaire duo uit de films spelen. De trein is gewapend met meerdere turrets, wat de heist moeilijker maakt. Om die turrets te stoppen, moet je met Cam de turrets hacken. Nadat je alle turrents onschadelijk hebt gemaakt, moet je Letty afzetten op de trein terwijl je enkele vijandige auto’s moet beuken. Ondertussen heeft Letty een device gevonden op de trein die verwoestende schade kan toebrengen aan omringende steden, een zogenaamde E.C.L.P.S device.

Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads

Een opstijgend raket stoppen

De laatste missie die je doet in Fast And Furious Crossroads is zeker niet de minste. Want je moet een opstijgend raket stoppen die wederom uitgerust is met een E.C.L.P.S device. Natuurlijk wordt een raket beschermd door bewakers die in auto’s zitten, dus eerst moet je hen tegengehouden. De raket moet gestopt worden, wat een onmogelijke taak lijkt maar niet voor Don, hij heeft namelijk een plan. Het plan gaat als volgt, in plaats van de raket in één keer te stoppen moet de crew de raket stukje voor stukje slopen. Dit gaat heel goed, totdat de boosters online gaan. Cam zorgt ervoor dat de boosters van de raket offline worden gehaald, maar ook dat is niet genoeg. Wat blijkt? er zijn nog meer boosters die gestopt moet worden en dat moet Don regelen. Don doet een heldhaftige sprong en gebruikt de E.M.P van zijn eigen auto. De raket kan niet meer opstijgen maar Don zit er nog wel op. Letty gaat met volle snelheid richting Don. Na enkele minuten sta je naast het raket en als Don op het laatste moment, een sprong maakt weet je dat de missie goed is afgelopen.

Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads

Fast & Furious Crossroads is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

Je kan Fast & Furious: Crossroads hier kopen.

Dit zijn de top 3 spectaculaire gebeurtenissen van Fast & Furious Crossroads

Fast & Furious: Crossroads - PS4

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties