Dodelijk ongeval Belgische voetballer Junior Malanda: uit auto gekatapulteerd Sport
Dodelijk ongeval Belgische voetballer Junior Malanda: uit auto gekatapulteerd
Sport

Dodelijk ongeval Belgische voetballer Junior Malanda: uit auto gekatapulteerd

Ex-Zulte Waregem-voetballer Junior Malanda is vanmiddag overleden bij een auto-ongeval. Malanda zat op de achterbank van de wagen toen de auto tegen hoge snelheid aan het slippen ging en tegen een boom vloog. De 20-jarige Belg was op slag dood.
Verschrikkelijk nieuws uit Duitsland, alwaar Wolfsburg-speler Junior Malanda vanmiddag om het leven is gekomen bij een auto-ongeval. Malanda was met enkele ploegmaats op de A2-autobaan op weg naar de luchthaven voor een trainingsstage in Zuid-Afrika. De 20-jarige Belg lag op de achterbank te slapen. De oorzaak van de crash was een combinatie van overdreven snelheid en hevige regenbuien en windstoten van 100km/u.

Rond 15.35u ging de VW Touareg ter hoogte van Porta Westfalica aan het slippen en vloog tegen een boom. Malanda werd vanop de achterbank uit de auto gekatapulteerd. Hij was op slag dood. De auto kwam op het dak terecht. De andere passagiers werden zwaar gewond naar het ziekenhuis afgevoerd. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties