Doelman Lierse maakt zich onsterfelijk belachelijk! (video) Sport
Doelman Lierse maakt zich onsterfelijk belachelijk! (video)
Sport

Een nachtmerrie voor elke keeper...zo ontzet je een ongevaarlijke terugspeelbal dus niet!Het was duidelijk niet het dagje van Lierse-doelman Bajkovic. Al na 7 minuten had de onfortuinlijke comedy keeper zeep aan zijn handschoenen. Met een niet zo fraaie tussenkomst lagen er al twee ballen in zijn mandje. Met nog 83 minuten te spelen werd de vrees voor een monsterscore terecht. Toen Lierse na opnieuw een doelpunt tegen mocht aftrappen, speelde het de bal onmiddellijk terug in op onze Guus Flater. Die dacht met een welgemikte trap de bal richting tribune te jassen...helaas trapte onze man een gat groter dan diegene in onze ozonlaag en zag men de bal tergend traag in het lege doel verdwijnen.

Het moeten dus niet altijd de scheidsrechters zijn die blunderen. Met een gemiddeld maandinkomen van om en bij de 8700 Euro mogen we wel iets meer verwachten van onze voetballers in de Jupiler Pro League. Tenzij deze man financiële problemen heeft en deze via een in Lier verdwaalde gokchinees zijn schulden probeert aan te zuiveren. Oh ja, voor de statistieken...Charleroi won met een afgetekende 6-0. (JA)