Dries Mertens en Napoli kloppen AC Milan Sport
Dries Mertens en Napoli kloppen AC Milan
Sport

Dries Mertens en Napoli kloppen AC Milan

Napoli heeft zaterdag op de 23e speeldag in de Italiaanse Serie A een 3-1 thuiszege tegen AC Milan geboekt. Rode Duivel Dries Mertens stond een hele wedstrijd tussen de lijnen, kreeg enkele goede mogelijkheden om te scoren, maar vond de weg naar doel uiteindelijk niet.

Milan was nochtans op voorsprong gekomen via nieuwkomer Taarabt (7.), maar Inler (11.) en Higuain (56. en 82.) hielden de drie punten thuis. Bij de Rossoneri werd spits Mario Balotelli een kwartier voor tijd vervangen. Toen hij op de bank zat, weende hij. Naar verluidt werd hij racistisch bejegend door de thuisaanhang.

Door de overwinning komt Napoli op 47 punten, drie minder dan AS Roma. De Romeinen staan tweede maar hebben wel nog twee wedstrijden tegoed. Juventus is leider met 59 punten.

In Nederland haalde PSV het, zonder Zakaria Bakkali, met 3-2 van Twente. NAC, met Sepp De Roover in de basis en Gil Swerts als invaller, klopte Roda JC en Bart Biemans met 2-0 en AZ ging met 2-1 onderuit bij Go Ahead Eagles. Bij de bezoekers werd Jan Wuytens in het slotkwartier vervangen, bij de thuisploeg kwam Thomas Azevedo niet van de bank. NEC ten slotte kreeg een zware 5-1 pandoering van eyenoord.

Bij de club uit Nijmegen werd Marnick Vermijl bij rust vervangen.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties