Dries Mertens maakt Juventus op één minuut af (video) Sport
Dries Mertens maakt Juventus op één minuut af (video)
Sport

Dries Mertens maakt Juventus op één minuut af (video)

Juventus leider in Italië, en dan? Tegen ons Driesje kan niemand op. En dat bewees ie gisteren nog maar eens toen ie slechts één minuut nodig had om te scoren. En wat voor één!
Leider in de Serie A Juventus heeft gisteren een stevig pak slaag gekregen van Napoli. En dan vooral van onze Dries Mertens. De 1-0 kwam op rekening van Callejon, maar de beslissende tweede goal werd tegen de netten gepeerd door de genadeloze havik Dries Mertens.

En het straffe van het verhaal is dat ie op dat moment nog maar één minuut op het veld stond. Hij mocht pas invallen in de 79ste minuut, maar bewees eens te meer dat ie niet minder dan een basisplaats verdient.

Soit, niet dat Napoli met deze overwinning kampioen wordt, maar Roma voelt de warme, Napolitaanse adem al in haar Romeinse nek. Met 64 punten komen ze stilaan in Romeinse territoria (70 punten). Juventus – daarentegen – staat met 81 punten eenzaam en alleen aan de top. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties