Duchâtelet in tranen: "Ik ben mee schuldig aan degradatie STVV" Sport
Duchâtelet in tranen: "Ik ben mee schuldig aan degradatie STVV"
Sport

Duchâtelet in tranen: "Ik ben mee schuldig aan degradatie STVV"

Roland Duchâtelet was gisteravond te gast in het programma 'La Tribune' op de Waalse openbare omroep RTBf. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Toen het gesprek over STVV ging, de ex-club van Duchâtelet kreeg hij de tranen in de ogen. “Ik heb er hartzeer aan over gehouden,” zei de baas van Standard.

Duchâtelet bekende mee schuld te hebben in de ondergang van de Kanaries. hij werd zelfs emotioneel. “We hebben bij het begin van het seizoen een keepersruil gedaan. Van Crombrugge ging van Standard naar STVV en raakte meteen geblesseerd. Wij haalden Henkinet naar Standard en van die beslissing heb ik spijt.

Ik heb er hartzeer aan overgehouden, want STVV kreeg met een keepersprobleem te maken en Henkinet had Sint-Truiden nog diensten kunnen bewijzen”, sprak Duchâtelet met tranen in de ogen.

Oh ja, Duchâtelet had ook nog nieuws voor de Standardfans. Riga blijft en de transfers van José Reza (STVV) en Olivier Renard (KV Mechelen) worden afgerond.

StJoArchieffoto PhotoNews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties