Duchâtelet stalt Ajdarevic bij zijn nieuwe club Charlton Sport
Duchâtelet stalt Ajdarevic bij zijn nieuwe club Charlton
Sport

Duchâtelet stalt Ajdarevic bij zijn nieuwe club Charlton

Roland Duchâtelet, sinds vrijdag officieel eigenaar van de Engelse tweedeklasser Charlton Athletic, heeft er meteen een speler van Standard gestald. Middenvelder Astrit Ajdarevic mag de komende zes maanden bij Charlton aan de slag.

De 23-jarige Ajdarevic kwam in 2012 naar Standard, dat hem overnam van het Zweedse Norköpping. De Zweed met Albanese roots kon op Sclessin echter nooit volledig doorbreken. Gedurende anderhalf jaar kwam hij in 19 wedstrijden in actie, en scoorde hij één doelpunt. Op 19 augustus 2012 nam hij de 1-2 voor zijn rekening in de 2-6 uitzege bij Charleroi.

Nu Duchâtelet ook in de Engelse tweede klasse een club in handen heeft, mag Ajdarevic zich daar proberen te bewijzen. "Hij is een aanvallende middenvelder die eerder al bij Leicester onder onze huidige hoofdcoach Chris Powell speelde", klinkt het op de site van Charlton Athletic. Ajdarevic zal in Engeland spelen met rugnummer 42.

Zes jaar geleden speelde Ajdarevic twee seizoenen voor de jeugd van Liverpool, waarna hij in Groot-Brittannië nog voor Leicester City en Hereford United uitkwam. Daarna keerde de belofte-international terug naar Zweden, waar hij eerst voor Orebro en vervolgens voor IFK Norrköping speelde.

Belga, archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties