Eden Hazard tegen Georges Leekens: "Fils de pute!" (video) Sport
Eden Hazard tegen Georges Leekens: "Fils de pute!" (video)
Sport

Eden Hazard tegen Georges Leekens: "Fils de pute!" (video)

Herinnert u zich nog de cruciale kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Turkije? Dan herinnert u zich vast ook nog wel dat Hazard na zijn vervanging meteen naar de hamburgertent trok. Maar wat ie tijdens zijn vervanging naar trainer Georges Leekens riep, dat wisten we nog niet...
Emoties kunnen hoog oplopen tijdens voetbalwedstrijden, zo leerden we afgelopen weekend nog tijdens de wedstrijd OH Leuven-Standard, toen OHL-spits Bjorn Ruytinx neergekoekt werd door Carcela nadat Ruytinx een horrortackle op hem pleegde. Ook Hazard ging wel eens over de schreef in het heetst van de strijd. Tijdens de kwalificatiewedstrijd tegen Turkije op 3 juni 2011 werd ie bij een 1-1 stand van het veld gehaald door Leekens. Ook Eden besefte dat die wedstrijd erg belangrijk was en moest gewonnen worden om niet al te mathematisch te moeten gaan zeveren, maar de wedstrijd ging door zonder Hazard en mét Mertens.

Bij zijn vervanging liet Hazard duidelijk blijken dat ie niet opgezet was met zijn vervanging en kon het niet nalaten om Georges Leekens uit te schelden voor “Fils de pute”. Vervolgens speelde hij buiten het stadion een hamburger naar binnen. Leekens was niet te spreken over het voorval, zo vertelde hij in het praatprogramma ‘Karakters’. “Wat hij geroepen heeft naar mij, is niet belangrijk. Dat is gewoon een emotionele reactie. Wat mij het meest stoorde was dat hij uit het stadion was gegaan tijdens de wedstrijd. Ik heb Vincent Kompany daarover opgebeld en hem voorgesteld om Hazard te straffen. Drie wedstrijden. Ik heb hem gezegd dat hij met zijn talent meer moet renderen binnen de ploeg. Daarom was ik enorm blij toen ik hoorde dat hij naar Engeland trok”, aldus Leekens. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties