Een knie wil je nooit van zo dichtbij zien (video)

Vraag maar aan deze Andrei Dykan. De keeper van Spartak Moskou voelde zijn gezicht letterlijk in stukken breken na een ‘knietje’ van aanvaller Alexander Kerzhakov. Nog heel even bleef Dykan verder spelen na zijn ‘close encounter’ met Kerzhakov maar toen liet hij zich toch maar afvoeren naar het ziekenhuis. En terecht, zo bleek. De kerel […]

Vraag maar aan deze Andrei Dykan. De keeper van Spartak Moskou voelde zijn gezicht letterlijk in stukken breken na een ‘knietje’ van aanvaller Alexander Kerzhakov.

Nog heel even bleef Dykan verder spelen na zijn ‘close encounter’ met Kerzhakov maar toen liet hij zich toch maar afvoeren naar het ziekenhuis. En terecht, zo bleek. De kerel liep naast een hersenschudding ook een kaakbreuk en verscheidene andere breuken in het gezicht op.
En da’s niet enkel slecht nieuws voor Spartak Moskou maar ook voor Oekraïne waar Dykan de nationale doelman is. Door zijn zware blessure mag Dykan nu zo goed als zeker het EK – nota bene in eigen land – op zijn buik schrijven. (AH)

Reacties

wpDiscuz