Een zakcent verdienen met voetbal? Het kan vanavond nog! Sport
Een zakcent verdienen met voetbal? Het kan vanavond nog!
Sport

Een zakcent verdienen met voetbal? Het kan vanavond nog!

Na de verrassende overwinning van KV Kortrijk valt ook vandaag weer een aardige cent te rapen met het voetbal in de Jupiler Pro League. KV Oostende ontvangt Racing Genk, Westerlo krijgt Zulte Waregem over de vloer, Cercle Brugge trekt naar Moeskroen-Péruwelz en Waasland-Beveren en Lierse SK staan tegenover elkaar.
KV Oostende – Racing Genk

Terwijl de kustploeg een vlot seizoensbegin kende, liep het voor de Limburgers eerder stroef. Zes op vijftien is niet meteen een resultaat om tevreden te zijn. De nieuwe trainer Alex McLeish moet Racing Genk weer op de rails krijgen. Al is het dan wel zonder Mboyo, die uitviel met een spierscheur. De kustploeg zal er ongetwijfeld alles aan doen de punten thuis te houden en kan mits winst stijgen naar de tweede plaats in de Jupiler Pro League.

Heb je zin om eenvoudig een aardige zakcent te rapen met deze wedstrijd? Plaats dan een weddenschap via BesteOdds.be. Je krijgt immers een gratis aanmeldingsbonus en kan met een overwinning voor de West-Vlamingen tot 2,45 keer je inzet terugverdienen! Een overwinning van de Limburgers met hun nieuwe coach kan je tot 2,80 keer je inzet opleveren. Niet vergeten: via BesteOdds.be!

Westerlo – Zulte Waregem
Een gelijkaardig duel krijgen we vanavond in het Kuipje in Westerlo. De Kemphanen kenden een erg vlot seizoensbegin en pronken met enige trots op een vierde plaats. De West-Vlamingen doen het ondertussen met vijf punten op vijftien heel wat minder goed. Bovendien moet trainer Franky Dury vanavond Karel D’Haene (geschorst) en Steve Colpaert (blessure) missen. Een kwetsbare verdediging dus bij de bezoekers… En laat dat nu net tegen ploeg-in-vorm KVC Westerlo zijn.

Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, dat betekent dus dat ze beiden geld kunnen opleveren! Via BesteOdds.be zelfs tot 2,60 keer je inzet! Tijdelijk krijgen voetbalsupporters een gratis aanmeldingsbonus! Ga via de website BesteOdds.be naar ‘acties’ en registreer je om je bonus te claimen!

Moeskroen-Péruwelz – Cercle Brugge
Moeskroen-Péruwelz en Cercle Brugge kenden een gelijkaardig seizoensbegin. Vooral de promovendus verraste enkele keren vriend en vijand, bijvoorbeeld door Standard Luik met 5-2 helemaal tureluurs te spelen. Cercle Brugge lijkt dan weer af te stevenen op een rustig seizoen in de middenmoot. Al lijkt Moeskroen-Péruwelz dan wel een haalbare kaart te (moeten) zijn.

De stunt van Moeskroen-Péruwelz is ook bij de bookmakers niet onopgemerkt voorbij gegaan. Een nieuwe overwinning voor de Henegouwers levert je ‘slechts’ 1,80 keer je inzet op. Een stunt voor de vereniging staat dan weer garant voor een indrukwekkende odd van 4.30. Althans als je een bedrag inzet via BesteOdds.be.

Waasland-Beveren – Lierse SK
Helemaal onderin het klassement zullen Lierse SK en Waasland-Beveren een gevecht op leven en dood leveren. De thuisploeg kon dit seizoen nog geen enkele keer winnen, terwijl ook Lierse SK geen overtuigende indruk kon maken in de eerste weken van de competitie. Een degradatiestrijd zo vroeg in de competitie! Beide ploegen zullen met het mes op de keel spelen.

Het is voor de supporters op de Freethiel dan ook de uitgelezen kans om hun ploeg naar de eerste overwinning van het seizoen te schreeuwen. En dan kunnen wij mee profiteren van hun inspanning! Via BesteOdds.be krijg je immers tot 2,10 keer je inzet terug. Een onwaarschijnlijke overwinning van de Pallieters staat dan weer garant voor 3,60 keer je inzet. Althans via BesteOdds.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties