Eerste Clásico van 2013 eindigt op gelijkspel Sport
Eerste Clásico van 2013 eindigt op gelijkspel

Real Madrid en FC Barcelona hebben in de heenwedstrijd van de halve finales van de Copa del Rey met 1-1 gelijkgespeeld. Cesc Fabregas zette de Catalanen op voorsprong, Raphaël Varane maakte verdiend gelijk.

Real begon sterk aan de wedstrijd, maar Barça herstelde al snel het evenwicht. In een leuke eerste helft wist geen van beide teams echter de netten te vinden. De grootste kans was voor Xavi, die een vrije trap tegen de dwarsligger krulde.

Na de rust was het al snel raak voor de bezoekers uit Barcelona. Door een fout van Callejón kon Fabregas scoren. Barcelona kreeg nadien meermaals de kans om de 0-2 te maken, maar de Catalanen verzuimden dat. Aan de andere scoorde Real wel toen Varane een voorzet van Özil voorbij doelman Pinto kopte: 1-1.