Eerste trailer voor Netflix-serie Drive to Survive seizoen 4 belooft gigantisch veel Formule 1-spektakel Sport
Eerste trailer voor Netflix-serie Drive to Survive seizoen 4 belooft gigantisch veel Formule 1-spektakel
Sport

Eerste trailer voor Netflix-serie Drive to Survive seizoen 4 belooft gigantisch veel Formule 1-spektakel

Het laatste Formule 1-seizoen was eentje om duimen en vingers bij af te likken. Zo won Mercedes-bestuurder Lewis Hamilton de afgelopen jaren steeds met gigantisch veel overschot, maar in 2021 was het eindelijk nog eens een echte strijd tussen titanen met Max Verstappen die ook naar het kroontje van Wereldkampioen kon dingen.

Netflix was ook weer aanwezig gedurende het hele Formule 1-jaar om een gloednieuw seizoen te maken van het immens populaire Drive to Survive. Hier krijgen we te zien wat er achter de schermen allemaal gebeurde en worden er exclusieve interviews getoond die een kijk geven op wat er zich op het grid afspeelde.

Met het nodige drama afgelopen jaar tussen Red Bull en Mercedes en Hamilton en Verstappen zal dit ongetwijfeld een seizoen worden om van te smullen. Hieronder zie je de eerste trailer. De 10 afleveringen van het tiende seizoen staan vanaf 11 maart op Netflix.

https://youtu.be/zsgPb-a8x4c

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties